Muurikka

Muurikka har i decennier arbetat för att främja utomhusmatlagning. Muurikka vill bidra till hållbar utveckling och stå för tillverkning av välfungerande, högklassiga produkter som skapar upplevelserik matlagning utomhus. Matlagning med en äkta Muurikka stekhäll är mer än en bara en måltid - det är en upplevelse. Förutom tradtionella stekhällar står idag det finska varumärket Muurikka för mängd olika produkter och tillbehör för matlagning utomhus.

De produkter som har mottagit mest uppmärksamhet de senaste åren är stekhällarna som är anpassade för matlagning utomhus över både öppen eld och gasol. Stekhällarna kan användas för både stekning, wok och grillning och passar både under utflykten, på stranden eller i din trädgård. Hos oss på Protools finner du ett brett sortiment av vad Muurikka har att erbjuda kring matlagning utomhus, allt från de välkända stekhällarna till sommarköken och alla tillbehören.

Det är responsen och idéerna från kunder som ligger till grund för Muurikkas fortsatta utveckling av deras produkterbjudande.
Filtrera
Varumärke
Kategorier
Visar 1-7 av 7 artiklar
Hällmark Set 48 cm, stekhäll+gasolbrännare+regulatorset
Kampanj
REA
1550 kr 1995 kr
Köp!
Lagervara
Muurikka 48 cm Set PRO
Kampanj
REA
2295 kr 2813 kr
Köp!
Lagervara
Muurikka 58 cm Set PRO
3491 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar*
Muurikka Gasolbrännare D600
Kampanj
REA
1700 kr 2123 kr
Köp!
Lagervara
Muurikka kompatibel  SWE Regulatorset ca 1,2 m,
Kampanj
REA
230 kr 265 kr
Köp!
Lagervara
Muurikka Överdrag Sommarkök
Kampanj
REA
300 kr 419 kr
Köp!
Lagervara
Muurikka Paellapannor
Kampanj
REA
225 kr 356 kr
Lagervara
Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms