Makita

Protools säljer bland annat elektriska borrmaskiner, högtryckstvättar, kompressorer, multiverktyg, skruvautomater, sågar, vinkelslipar och olika maskintillbehör från företaget Makita. Med lång erfarenhet och hög kvalitet utvecklar de elverktyg med framstående prestanda. 

Makita är ett japanskt företag som är verksam i flera länder världen över. De strävar efter att hjälpa och underlätta för människor att klara av att bygga sitt hem på ett säkert och effektivt sätt med fokus på att främja miljön. De vill således hjälpa till att göra det både enkelt och roligt för alla hemmasnickare att arbeta på sina projekt i sitt boende. Makita har ett stort kundnätverk och levererar olika typer av elverktyg och passande tillbehör till konsumenter inom bland annat bygg och industri. Produkterna levereras till hundratals återförsäljare i Sverige och säljs av auktoriserade återförsäljare. En av dem är Protools.

Produktutveckling

Det finns hobbysnickare som använder sig av Makitas verktyg för hemmabruk, men de flesta av användarna är professionella hantverkare på byggarbetsplatser. Det finns olika krav på verktygen och det beror på vilket land hantverkaren har sin arbetsplats. Kraven grundar sig i arbetsmiljön, hur byggnadsvanorna är i det specifika landet och det finns även flera andra faktorer som kan spela roll. Därför arbetar Makita ständigt med att beskriva vilka behov som finns på olika marknader och därefter utvecklar de produkter som uppfyller kraven i respektive land eller marknad. Detta för att de professionella hantverkarna ska använda sig av rätt verktyg utifrån ett säkerhetsperspektiv. 

Men viktigt att komma ihåg är att deras produktutveckling inte tar paus bara för att kraven och behoven är uppfyllda. Efterbehandlingen av säkerhetsfunktioner är minst lika viktigt. De sätter alltid användaren av verktyget, det vill säga hantverkaren i fokus och tar hänsyn till dem i när de arbetar med sin produktutveckling. Det syns inte minst i själva produktdesignen och i säkerhetsarbetet.

Även byggdamm, buller och vibrationer som uppstår vid användningen av verktygen är något de alltid ser över och försöker minska. Eftersom det är viktigt att tänka på arbetsmiljön och ge hantverkaren de rätta förutsättningarna för en trygg arbetsplats fokuserar Makita också på miljöperspektivet i sin produktutvecklingen.

Försäljning

Makita har byggt upp ett nätverk som består av olika återförsäljare. Detta gör att de säkerställer tillgången av deras produkter, eftersom de självklart vill att det ska vara lätt för deras kunder att kunna köpa deras verktyg och produkter. Dessutom arbetar de för att kundernas verktygen ska hålla under en väldigt lång tid utan problem och strul. På så sätt säkerställer de att maskinerna får bästa möjliga underhåll.

Deras principer när det gäller verksamheten är att de utgår från orden snabbhet, kundorientering samt support efter försäljning. Dessutom har de ett nära samarbete med sina återförsäljare, vilket gör att kunderna alltid kan vara säkra på att de får bra hjälp av sakkunniga personer.

Filtrera
Produktkategori
Kategorier
Visar 1-8 av 8 artiklar
Makita Batteri 7,2V Li-ion 7.2V 1.5Ah BL0715 198000-3
Kampanj
REA
370 kr 595 kr
Köp!
Lagervara
Makita Spikpistol AN250HC HP
15174 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Makita Spikpistol AN510H HP
13770 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Makita Spikpistol AN636 HP 32-65mm
14459 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Makita Spikpistol AN711H HP
13770 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Makita Spikpistol AN936 HP 45-90mm
16744 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Makita Stiftpistol AF550H HP F18 15-55 mm
9554 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Makita/Tjep Högtryckspaket (AN936HP+HP9/20+Vinda 30m)
Kampanj
REA
33618 kr 47493 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar

Makitas produkter har utvecklats med mer än 100 års erfarenhet i ryggen och får beröm för den utmärkta prestandan och den höga kvaliteten.

Den japanska elverktygstillverkaren Makita har varit globalt verksam i flera årtionden och drivits av en önskan att hjälpa människor att på ett effektivt och säkert sätt bygga bättre hem och boendemiljöer, samtidigt som miljön skyddas. Makitas långsiktiga mål är att skapa en global gemenskap som främjar företagets varumärke på bästa möjliga sätt. Makita bedriver sin verksamhet världen över med fler än 40 dotterbolag i alla världsdelar. Företaget har produktionsanläggningar överallt i världen. Förutom i Japan tillverkas Makitas produkter i USA, Kina, Storbritannien och Rumänien.
Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms