Bluegaz

Hos oss på Protools finner du ett stort utbud av gasolgrillar, värmare och tillbehör från varumärket Bluegaz. De har många års erfarenhet inom deras område, närmare bestämt över 20 år. De har högklassiga produkter som år efter år blir utsedda till bäst i test. Därför är det produkter du som konsument kan känna dig trygg med. Bluegaz strävar efter kvalitet snarare än kvantitet, och därmed produkter som håller under lång tid. 

Reservdelar gör ditt köp tryggt

Något som är bra att veta och som gör dig trygg som konsument är att Bluegaz tillhandahåller reservdelar för sina grillar, såväl nya som äldre kollektioner. Detta för att du ska kunna använda din favoritgrill under en lång tid framöver. Reservdelarna är inte enbart ett sätt att laga din grill om något går sönder. Du kan även komplettera med nya delar om du är intresserad av att förnya din grill. Bluegaz har därmed ett stort utbud av olika reservdelar för dina behov.

Tips på hur du kan rengöra din grill

Din grill kommer förr eller senare att bli smutsig av matlagningen. Därför behöver du ta hand om din grill och rengöra den, eftersom det fastnar både smuts och fett. Det är bra om du rengör den efter varje gång du använder den. En mer grundlig rengöring av grillen är att rekommendera efter att du använt den ungefär fem till tio gånger. Om du grillar flera gånger i veckan kommer du såklart att behöva rengöra den oftare än om du enbart grillar någon gång i månaden.

Du kan behöva en grillgallerborste, skrapa, såpa eller grillrengöringsmedel, trasa, rengöringssvamp, papper och matolja när du ska rengöra din grill. För bästa resultat av rengöring på din gasolgrill är det att föredra att du följer dessa sju steg:

  1. Börja med att rengöra ditt grillgaller. Ett tips är att du alltid gör en enklare rengöring innan du börjar grilla eller alternativt efteråt. Då ska du sätta grillen på hög värme med locket på och detta ska göras i cirka 5-15 minuter. Det innebär att du tar bort bakterier som har samlats och att du även får bort smuts och fett som bildas efter grillning. Du kan också använda en grillgallerborste när grillen har svalnat för att skrubba bort alla rester.

  2. Olja in gallret med matolja. Detta är bra att göra när du har grillat klart för att undvika att maten fastnar nästa gång du grillar. 

  3. Rengör flamtämjaren med rengöringssvamp och såpa. Plocka ur och rengör flamtämjaren och torka sedan av den. Vill du inte rengöra för hand går det bra att köra den i diskmaskinen.

  4. Rengör brännaren. Det bästa sättet för att rengöra din brännare är att använda en tvättsvamp eller en mjukare borste tillsammans med ljummet såpvatten. Även här är det bra att du torkar av smuts och fett.

  5. Rengör droppbrickan/fettuppsamlaren. Gör en enklare rengöring om du har en avtagbar droppbricka. Här samlas det fett och är det mycket rester går det bra att skrapa bort det. Ta sedan en rengöringssvamp tillsammans med ljummet såpvatten och skrubba rent droppbrickan.

  6. Rengör gasolgrillens botten. Vid behov är det bra att rengöra botten av gasolgrillen med en rengöringssvamp och ljummet såpvatten. Är det mycket smuts kan du testa att skrapa bort det. 

  7. Rengör grillens utsida. Du vill såklart att din gasolgrill ska se skinande ren ut. Torka av bland annat lock, skåp och sidobord med en trasa och såpvatten. Använd Bluegaz rengöringsspray för rostfritt om du har en gasolgrill i rostfritt stål, och torka sedan av med hushållspapper.

Filtrera
Kategori
Kategorier
Visar 1-24 av 24 artiklar
Bluegaz Grillspade Premium
249 kr
Lagervara
Bluegaz Grilltång Premium
249 kr
Lagervara
Bluegaz grillöverdrag Bluegaz Z2 Island
1395 kr
Normalt 3-5 dagar
Bluegaz grillöverdrag z-1
895 kr
Lagervara
Bluegaz grillöverdrag z-3, z-4 & z-6
899 kr
Lagervara
Bluegaz grillöverdrag z-5 & x-1
899 kr
Lagervara
Bluegaz Pizzaspade Premium
299 kr
Lagervara
Bluegaz Pizzasten Premium m. slicer
449 kr
Lagervara
Bluegaz regulatorsats Sverige
348 kr
Lagervara
Bluegaz Startpaket Bluegaz Z1
Kampanj
REA
949 kr 1194 kr
Köp!
Lagervara
Bluegaz Startpaket Bluegaz Z2
Kampanj
REA
949 kr 1194 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bluegaz Startpaket Bluegaz Z3 & Z6
Kampanj
REA
949 kr 1194 kr
Köp!
Lagervara
Bluegaz Startpaket Bluegaz Z5 & X1
Kampanj
REA
949 kr 1194 kr
Köp!
Lagervara
Bluegaz Stekplatta Rostfritt för Z1 och Z2
1195 kr
Lagervara
Bluegaz Stekplatta Z3 & Z6
499 kr
Lagervara
Bluegaz Universalhalster
129 kr
Lagervara
Bluegaz X1 Gasolgrill + Grillset
Kampanj
REA
10895 kr 12995 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bluegaz Z1 Gasolgrill + Grillset
8994 kr
Lagervara
Bluegaz Z2 Gasolgrill
14995 kr
Normalt 3-5 dagar
Bluegaz Z3 Gasolgrill + Grillset
6995 kr
Slutsåld
Bluegaz Z5 Gasolgrill + Grillset
Kampanj
REA
12795 kr 12995 kr
Köp!
Lagervara
Bluegaz Z6 Gasolgrill + Grillset
4995 kr
Slutsåld
Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms