Danalim

Hos Protools hittar du lim, fogmassa och spackel från varumärket Dana Lim. De är marknadsledande i Skandinavien och utvecklar olika kvalitetslösningar för de yrkesverksamma hantverkarnas behov. Dana Lim tillverkar och anpassar sina produkter efter marknaden och de är dessutom miljömärkta. Varumärket står också för tillgänglighet och en effektiv byggprocess, vilket gör att de bidrar till ett stabilt och långsiktigt arbete och lösning. 

Vilka produkter erbjuder Dana Lim?

Företaget erbjuder lim och fog till alla professionella hantverkare på byggarbetsplatser. Det går också att köpa anpassade fogpistoler och fogsprutor genom oss på Protools. 

Dana Lims fogsprutor, eller fogpistoler som de också kallas för, är av mycket god kvalitet och används när du utför arbeten som fogning, glasning och kittning. Dessa verktyg finns med batteridrift, samt som handdrivna och tryckluftsdrivna. Hos Protools kan du köpa fogsprutor som är anpassade för både tub på 600 milliliter och patron på 310 milliliter.

Rengöringsalternativ och bottningslister

Det största produktutbudet som vi på Protools säljer från varumärket Dana Lim är fog och lim. I vår katalog finner du bottningslister, fogmassor, fogskum och lim. Du finner dessutom tvättdukar och rensvätska bland kategorin övrigt.

Vilka användningsområden har tvättdukar och rensvätska egentligen? Tvättdukarna från Dana Lim är utmärkta att rengöra ytor och händer med. De är väldigt effektiva och tar snabbt bort allt från bläck, fett, färg och olja som kan uppstå när du arbetar. Rengöringsmedlet är därutöver skonsamt för både din hud och miljön.

Rensvätskan från Dana Lim används vid rengöring av verktyg och finns att köpa som sprayflaska hos Protools. Precis som tvättdukarna är rengöringsvätskan en effektiv lösning, eftersom det tar bort smuts i form av lim och fog som kan bildas vid användning.

Dana Lim tillverkar också bottningslist, vilket är elastiska fogmassor som används som underlag vid fogning. Glöm inte bort att lägga detta i din varukorg för att säkra en längre hållbarhet av fogen och för att få en korrekt dimensionering. 

Lim och fog för dina verktyg

För att du ska få användning för dina verktyg bestående av fogsprutor från Dana Lim behöver du införskaffa lim eller fog, beroende på vilka användningsområden du har.

Nedan följer en lista där du kan läsa mer om de olika alternativen för lim och fog: 

  • Fogmassa används för att täta eller fylla i fogar. Det finns olika slags fog och färg för just dina behov. Du kanske ska arbeta inomhus med att foga kakelplattor i badrummet eller foga runt dina fönster utomhus? Hos Protools hittar du olika valmöjligheter från Dana Lim.
  • När du behöver isolera är det fogskum du ska använda dig av. Det är effektivt på så vis att det kan sammanfoga många olika slags material och torkar på cirka en kvart. När det väl har torkat kan du smidigt justera det efter dina behov och önskemål genom att klippa, slipa, skära eller måla i skummet. Tänk dock på att fogskum är kladdigt innan det har hunnit torka! Använd handskar eller beställ tillhörande tvättdukar och rengöringsvätska från Dana Lim.
  • Protools tillhandahåller ett varierat utbud av lim från Dana Lim. Här finns trälim för utomhusbruk och ett mer specifikt trälim kallat vinter, som med andra ord är frostsäkert och tål ner till minus 40 grader. Vi erbjuder också universallim, limfog i form av montagelim för inom- och utomhusbruk, sättlim samt ankarmassa. 

Som ni märker har Dana Lim ett brett utbud av produkter för alla yrkesverksamma hantverkare i byggbranschen. Du är välkommen att handla produkterna online från Protools.

Filtrera
Produktkategori
Kategorier
Visar 1-30 av 52 artiklar
Dana Lim Akrylfog 504
Kampanj
REA
fr. 24 kr fr. 28 kr
Lagervara
Dana Lim Akrylfogmassa 557 Grå 300ml
28 kr
Normalt 3-5 dagar
Dana Lim Ankarmassa Power All Season 295 med 2 mixerrör
245 kr
Normalt 3-5 dagar
Dana Lim Batterifogpistol Electraflow 18V
6744 kr
Normalt 3-5 dagar
Dana Lim Bottningslist
fr. 408 kr
Lagervara
Dana Lim Brandfog Akryl A560 Vit 300-600 ml
Kampanj
REA
fr. 61 kr fr. 69 kr
Lagervara
Dana Lim Brandfog Fire Guard Akryl 565
fr. 95 kr
Lagervara
Dana Lim Brandfog Fire Guard Akryl+ 566 300ml
95 kr
Lagervara
Dana Lim Byggsilikon 515
86 kr
Normalt 3-5 dagar
Dana Lim Byggskum Extra 601 Hand 500ml (Isocyanfritt)
335 kr
Normalt 3-5 dagar
Dana Lim Byggskum Extra 602 Pistol 700ml (Isocyanfritt)

Nyhet

399 kr
Lagervara
Dana Lim Clear Tack 542 290ml Transp./Glasklar
199 kr
Lagervara
Dana Lim Combi Flex 524
Kampanj
REA
fr. 78 kr fr. 85 kr
Lagervara
Dana Lim Combi Tack 547
fr. 149 kr
Lagervara
Dana Lim Concrete FIX 549
108 kr
Lagervara
Dana Lim Contractor PF 552
fr. 74 kr
Normalt 3-5 dagar
Dana Lim Cool Tack 286 290 ml
93 kr
Lagervara
Dana Lim Danaflex Foam NBS 591
Kampanj
REA
124 kr 128 kr
Köp!
Lagervara
Dana Lim Fire Guard  PU skum 587 750ml
285 kr
Lagervara
Dana Lim Fire Guard NBS PU skum 586 750ml
285 kr
Lagervara
Dana lim Fogpistol H-40PS
803 kr
Lagervara
Dana Lim Glättvätska 901 - Spray
78 kr
Lagervara
Dana Lim High Tack 299 Vit 290ml
130 kr
Lagervara
Dana Lim Ljus härdare 922 till 440 250gr
124 kr
Lagervara
Dana Lim Montage Extra 292
fr. 83 kr
Lagervara
Dana Lim Mästerakryl 502 - Vit 600ml
36 kr
Lagervara
1  2  Nästa»

Dana Lim anpassar löpande sitt omfattande produktprogram och tjänsteutbud efter marknaden, och Danalim är vägen från tanke till handling alltid kort.

Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms