Välkommen till Protools

Vi är Protools, den rikstäckande leverantören för bygg- och hantverkarproffs med krav på service och kvalitet. Hos oss finner du lång erfarenhet och allt som behövs för att bygget ska rulla på. Från småspik och infästningsmaterial till gigantiska sågstationer på flera ton. Vi månar om våra kunder och jobbar hårt för att täcka hela behovet på arbetsplatsen.

Pålitlighet och punktlighet är vårt A och O. Leveranser ska gå snabbt – oftast skickar vi din beställning redan samma dag – och vid eventuella driftstopp hjälper vi dig snabbt att åtgärda problemet. Vår serviceinriktade personal finns utspridd över hela landet, beredda att agera rådgivare och bollplank vid minsta fråga eller problem. 

Vi tummar aldrig på kvaliteten och erbjuder bara märken som håller måttet. Som agentur är vi ensamma i Sverige att erbjuda våra kunder de starka varumärkena Motek, Bostisch och Gjerdesågen. Vi säljer även maskiner och tillbehör från Festool, Hikoki och Tjep samt handverktyg från Stanley. 

Vi jobbar rikstäckande över hela Sverige, med centrallager och kontor i Eskilstuna. Totalt är vi 11 anställda som sköter sälj, service, leverans och reparationer.

Verksamhetsområde: försäljning bygg och anläggning samt industri


Vi riktar oss främst till traditionella Byggföretag samt Pall-Emballageindustrin men även till företag inom dessa områden:

- Fastighetsägare
- Uthyrare
- Skolor
- Offentlig verksamhet mm.
- Husfabrikanter
- Möbeltillverkare
- Snickerier
- Sågverk
- Uthyrare
- Egen emballage


Till dessa levererar vi professionella verktyg såsom spikmaskiner, elmaskiner, byggsågar, diverse infästningsmaterial som spik, skruv, beslag samt olika typer av kemiska produkter som lim och fog.Vi kan även leverera hel och halvautomatiska robottanläggningar.

SNABB LEVERANS OCH SERVICE

Ingen av våra kunder ska behöva stå med stopp i produktionen. Därför ska leveranser och service ske snabbt!

Leverans

Leveranser sker ifrån vårt stora och rejäla centrallager i Eskilstuna. Beställningar lagda innan klockan 16.00 skickas normalt samma dag. Vi har väl tilltagna säkerhetslager både på förbrukning som spik, skruv klammer, lim, fog etc och även maskiner och reservdelar för att kunna hålla en hög leveranssäkerhet – så att du som kund slipper ligga flera veckor före i framförhållning.

Verkstad och reparation

Vår serviceverkstad är placerad i Eskilsktuna. Där vi servar och reparerar våra maskiner. Vi har ett stort reservdelslager för att snabbt kunna laga ditt verktyg. Här kan du även få råd vid eventuella driftprobelm.

Vi jobbar hårt för att våra kunder ska slippa driftstopp. Som trogen kund kan du räkna med att alltid få snabb hjälp och reparation. I akuta fall så kommer vi ut till er och servar (t.ex.) din såg eller pistol direkt på byggarbetsplatsen, oavsett ort. 

Om det behövs kan vi även tillhandahålla lånemaskiner under reparationstiden. Allt för att bygget ska rulla på!MOTEK BLIR PROTOOLS

Sedan 1979 har vi levererat professionella verktyg och infästningsmaterial på den svenska marknaden till framförallt bygg- och anläggningsbranschen samt till pall- och emballageindustrin. Från början verkade vi under namnet Aspelin - Stormbull AB och sedan Aspelin-Motek AB (Motek). Fortfarande kan det hända att vi blir uppringda av kunder som kallar oss Motek eller ”gamla Motek”. Inte så konstigt, då vi gick under det namnet i 40 år. 

Hösten 2018 bytte vi namn till Protools AB och genomförde samtidigt satsning där vi breddade vårt sortiment ännu mer. Samtidigt öppnade vi även upp vår webbshop för privatpersoner och professionella hemmafixare. Självklart med samma kvalitetskrav, engagemang och service som tidigare!

I och med vår nya satsning och breddning kan vi numera erbjuda produkter för hela byggbranschen – bl.a. infästning för trä och betong, maskiner, sågar, förbrukningsmaterial (tejp, soppåsar, osv.), stegar, arbetsplattformar – allt som krävs för att täcka hela kedjan.

Vi fortsätter så klart också med våra starka varumärken Motek, Bostitch, Gjerdesågen och Festool, precis som vanligt. Vi har även tagit in maskiner från Hikoki och Tjep samt utökat vårt utbud på handverktyg från Stanley. Inom kort kommer vi även presentera ytterligare nya varumärken. Vårt mål är att bli den självklara leverantören av framförallt spikpistoler, spik, skruv, byggsågar och elmaskiner.

Med vårt nya namn vill vi kommunicera våra tre “P:n” som står för "Proffs", Pålitlig", "Punktlig" (och så Protools så klart).

Protools mervärden

- God fack- och branschkunskap
- Säljare med stor servicevilja
- Branschens bästa leveranspålitlighet
- Snabba servicetider på vår verkstad
- Gratis utbildning på viktiga områden
- Vårt maskinregister är värdefullt vid stöld
- Lånemaskiner vid driftsstopp och behov
- Bra garantier
Logga in

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms:

Inklusive momsExklusive moms