Spikpistoler

Det finns många spikpistoler att välja bland hos oss på Protools. Vi erbjuder det du som kund behöver för just ditt tillfälle, oavsett om du är en professionell hantverkare eller hemmasnickare. Med ett brett sortiment av spikpistoler erbjuder vi dig god kvalitet till bra priser.

Vad finns det för spikpistoler?

Hos Protools finner du åtta olika typer av spikpistoler för just det rätta tillfället och din uppgift. Dessutom finns det tillbehör i form av dyckert, klammer och spik till spikpistolerna. Varumärkena du kan välja mellan när du söker efter en spikpistol hos oss är Bostitch, Max, Senco, Everwin, Fasco, Hikoki, Makita samt Tjep.

Något att tänka på är att proffsverktygen är skapade för professionella hantverkare. Därmed är det en stor skillnad mellan en spikpistol som används av hemmasnickaren och den professionella hantverkaren. Verktyget har därför en oerhört bättre ergonomisk utformning, mindre driftstopp och en extra tillgång till reservdelar. 

 • Ankarspikpistoler - Genom att använda dig av en ankarspikpistol kommer du arbeta mer effektivt och dessutom spara på kroppen. Den här typen av spikpistol kan användas för ankarspik samt beslagspik. En trogen, lättanvänd och effektiv spikpistol som gör ditt arbete vid montering av spikplåtar och beslag mycket enklare.
 • Betongspikpistoler - Med hjälp av Protools betongspikpistoler går det fort att montera plåtreglar och lister i betong. Dessutom är det ett effektivt verktyg som minimerar risken att du utsätts för damm som kan bildas när du arbetar och därmed ger dig en bättre arbetsmiljö.
 • Dyckertpistoler - Är du i behov av att spika foder, lister, socklar eller finare panel är det här verktyget det absolut rätta att använda sig av. Du slipper att få oönskade märken runt om och det går därmed utmärkt att spika mycket små dyckert. Dessutom är det ett smidigt verktyg som gör att du sparar tid i ditt arbete. Hos oss på Protools hittar du dyckertpistoler av hög kvalitet från varumärkena Bostitich, Senco, Max och Tjep. När det gäller dyckertpistoler går det att välja mellan tryckluftsdrivna och batteridrivna, beroende på vad du ska utföra för arbete. Vi på Protools rekommenderar tryckluft om du exempelvis ska använda dyckertpistolen på större ytor och göra det ofta. En batteridriven dyckertpistol rekommenderar vi till dig som ska utföra ett smidigt och mindre arbete. Det går också att välja mellan raka- och snedställda magasin, och detta beror också på vad du ska utföra för arbete. Vid arbeten i mindre utrymmen eller hörn kan du välja spikpistol med snedställt magasin, medan det vid större ytor är bättre att använda ett rakt magasin.
 • Klammerpistoler - Den här spikpistolen är något alla professionella hantverkare har i sina verktygslådor, eftersom klammerpistolen går att använda när du ska utföra många olika typer av arbeten. Det kan vara allt från att sätta takskivor till att laga möbler och bygga emballage. Således finns det ett brett utbud av klammer både när det gäller längd och bredd som passar Protools maskiner. Klammerpistolerna drivs av antingen tryckluft, gas eller batteri. Även här beror det på vad du ska använda spikpistolen till som avgör vilket drivmedel du ska välja. Exempelvis är tryckluft och gas att föredra till större arbeten, medan batteri passar bättre för mindre arbeten.
  Protools erbjuder klammerpistoler från Bostitich, Senco, Everwin, Fasco och Tjep.
 • Knappistoler - Med en knappistol kan du fästa emballage på ett smidigt och snabbt sätt. Protools säljer knappistol från märket Bostitch. Du fäster plast och huvar som skyddar material som behöver ett väderskydd med hjälp av knappistolen. För att minimera risken att det sker någon skada vid senare bearbetning så finns det klammer i aluminium.
 • Rakbandade spikpistoler - Behöver du spika i exempelvis hörn, panel eller stomme rekommenderar vi på Protools rakbandade spikpistoler som gör spikningen effektiv och enkel. Vi erbjuder både trycklufts-, batteri- och gasdrivna rakbandade spikpistoler. Dessa kan laddas med pappersbandad eller plastbandad spik beroende på ditt användningsområde. Hos oss finner du spikpistoler med 17, 21, 28 och 33 graders magasinslutning.
 • Rullbandade spikpistoler - Rullbandade spikpistoler lämpar sig när du ska utföra större arbeten som kräver mycket spik, och den här typen av spikpistol kallas även för rundbandad spikpistol. Skillnaden jämfört med rakbandad är att i en rullbandad är magasinet överlag mycket större. Därför passar det utmärkt vid stora arbeten som kräver mycket infästning, exempelvis när du ska spika panel eller råspont. Protools har ett stort utbud av den här typen av spikpistoler från varumärkena Bostitich, Max, Senco, Everwin, Fasco, Hitachi, Makita och Tjep.

Spikbleckpistoler - Protools erbjuder spikbleckpistoler från Bostitich och Tjep. Med hjälp av spikbleckpistolerna kan du tillverka råspontluckor och stärka vinklarna, och dessutom går det att skjuta bleck som är 10 eller 13 mm långa. Detta är bra att använda sig av vid tillverkning av fönster, möbler och råspontluckor.

Filtrera
Varumärke
Produkttyp
Kategorier
Visar 1-30 av 158 artiklar
Ankarspikpistol Bostitch MCN250E
7760 kr
Köp!
Lagervara
Ankarspikpistol Tjep KA-1
Kampanj
REA
3477 kr 4090 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch 71/14 Auto klammerpistol
3119 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch 71/14 klammerpistol
Kampanj
REA
955 kr 2369 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch 80/16 klammerpistol
3178 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch 80/16 L.nos klammerpistol
4016 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch 80/16 LM/A klammerpistol
4194 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch Berta BRT130 21gr spikpistol
19413 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch Berta BRT160 21gr spikpistol
22013 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch F33PT spikpistol
8738 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch FN1664-E dyckertpistol
3495 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch IC-70 spikpistol
9049 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch IC50-1-E spikpistol
8530 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch IC50-2-E spikpistol
8489 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch IC60-1-E spikpistol
8523 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch IC90-1-E spikpistol
11438 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch N512C-2-E spikpistol
16695 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch N62FNSP-E dyckertpistol
8375 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch N64084-1-E spikpistol
10221 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch N70CB-1-E spikpistol
9049 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch N8090CB-1E spikpistol
11649 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch N89C-1P-E slät spikpistol
12955 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch N89C-2k taggig spikpistol
11645 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch N89RH17-2 spikpistol
7494 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch PN100K spikpistol
2635 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch RN46DW-1E spikpistol
Kampanj
REA
7494 kr 8930 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch SB-HC50FN dyckertpistol
9789 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch SB156SL-1-E klammerpistol
4138 kr
Köp!
Normalt 3-5 dagar
Bostitch SL540-E klammerpistol
3886 kr
Köp!
Lagervara
Bostitch SX1838-E klammerpistol
3713 kr
Köp!
Lagervara
1  2  3  4  5  ..6 Nästa »

Vilken spikpistol ska du använda?

Idag finns det en mängd olika spikpistoler, både för proffs och nybörjare. Vi på Protools vill enbart att våra kunder ska få det bästa av det bästa och har därför bara proffsverktyg i vårt lager. Skillnaden mellan en spikpistol för en nybörjare och ett proffs är stor. Att använda en spikpistol framtagen för proffs erbjuder en bättre ergonomisk utformning, mindre rekyl, ökad tillgång till reservdelar men framförallt mindre driftstopp.

Brett sortiment av spikpistoler för alla tillfällen 

Vi på Protools vill erbjuda allt våra kunder behöver. Därför har vi ett brett utbud av olika typer av spikpistoler för alla olika tillfällen 


Vi på Protools erbjuder:

 • Ankarspikpistoler
 • Betongspikpistoler
 • Dyckertpistoler
 • Klammerpistoler
 • Knappistoler
 • Rakbandade spikpistoler
 • Rullbandade spikpistoler
 • Spikbleckpistoler

Alla våra spikpistoler kommer från Makita, Bostitch, Fasco, Hikoki, Tjep och Everwin.

Batteri, gas eller tryckluft?

Hos oss på Protools hittar du spikpistoler som drivs av batteri, gas eller tryckluft. Vilket typ av drivmedel man väljer beror ofta på vilket jobb man ska genomföra men även vad man själv föredrar då det finns fördelar med alla olika system. Generellt kan man säga att tryckluft passar bättre till större och mer tidskrävande arbeten. Ska du istället genomföra något mindre underhåll eller vistas i trånga utrymmen så passar de batteri och gas bättre. 

Vi har alla tillbehör

Självklart har vi alla tillbehör du behöver för att kunna använda din spikpistol. Vi erbjuder spik, dyckert och klammer i alla varianter och storlekar till alla maskiner vi säljer. 

Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms