Spikpistoler

Spikpistoler är idag ett utav de mest använda verktygen, och det finns en bra förklaring för det. De finns i rad olika utföranden med stora användningsområden. Vi på Protools erbjuder sig som hantverkare marknadens bästa spikpistoler till bra priser och god service. 

Filter:

Vilken spikpistol ska du använda?

Idag finns det en mängd olika spikpistoler, både för proffs och nybörjare. Vi på Protools vill enbart att våra kunder ska få det bästa av det bästa och har därför bara proffsverktyg i vårt lager. Skillnaden mellan en spikpistol för en nybörjare och ett proffs är stor. Att använda en spikpistol framtagen för proffs erbjuder en bättre ergonomisk utformning, mindre rekyl, ökad tillgång till reservdelar men framförallt mindre driftstopp.

Brett sortiment av spikpistoler för alla tillfällen 

Vi på Protools vill erbjuda allt våra kunder behöver. Därför har vi ett brett utbud av olika typer av spikpistoler för alla olika tillfällen 


Vi på Protools erbjuder:

  • Ankarspikpistoler
  • Betongspikpistoler
  • Dyckertpistoler
  • Klammerpistoler
  • Knappistoler
  • Rakbandade spikpistoler
  • Rullbandade spikpistoler
  • Spikbleckpistoler

Alla våra spikpistoler kommer från Makita, Bostitch, Fasco, Hikoki, Tjep och Everwin.

Batteri, gas eller tryckluft?

Hos oss på Protools hittar du spikpistoler som drivs av batteri, gas eller tryckluft. Vilket typ av drivmedel man väljer beror ofta på vilket jobb man ska genomföra men även vad man själv föredrar då det finns fördelar med alla olika system. Generellt kan man säga att tryckluft passar bättre till större och mer tidskrävande arbeten. Ska du istället genomföra något mindre underhåll eller vistas i trånga utrymmen så passar de batteri och gas bättre. 

Vi har alla tillbehör

Självklart har vi alla tillbehör du behöver för att kunna använda din spikpistol. Vi erbjuder spik, dyckert och klammer i alla varianter och storlekar till alla maskiner vi säljer. 

Logga in
Sök
Sök

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms:

Inklusive momsExklusive moms