Muurikka

Muurikka Pan erbjuder ett omfattande utbud av redskap och tillbehör för matlagning utomhus. Det Finska varumärket har i decennier fört människor samman på ett naturligt sätt och skapar en mysig atmosfär under matlagning- En sann upplevelse och delade minnesvärda stunder.

Protools erbjuder ett brett utbud av Muurikkas redskap för matlagning utomhus. Det sträcker sig från sommar grill, stekhäll, elgrill, gasolgrill, kol och rökspån, grilltillbehör och friluftsliv och camping. Väletablerade klassiker men även många nya unika produkter i kategorin matlagning utomhus. Enastående och unika koncept som låter dig använda dina egna metoder vid matlagning. Beroende på värmekällan kan du röka, grilla, steka eller koka maten.

Muurikka vill bidra till hållbar utveckling och stå för tillverkning av välfungerande, högklassiga produkter som skapar upplevelserik matlagning utomhus. Matlagning med en äkta Muurikka stekhäll är mer än en bara en måltid - det är en upplevelse. Förutom traditionella stekhällar står idag det finska varumärket Muurikka för mängd olika produkter och tillbehör för matlagning utomhus. 

Varför är Muurikka så framgångsrika inom matlagning utomhus?

Muurikka Pan är legendarisk i Finland och strävar efter att ständigt bli bättre. Under sin produktutveckling är feedback från kunder en nyckelfaktor till framgången. Att låta den faktiska användaren komma med utvecklingsideér har gjort produkterna älskade och används av många. Lyckas tillfredsställa även den mest krävande användaren.

Kategorier
Visar 1-2 av 2 artiklar
Muurikka Rökspån - Whiskey, Ursprung: Spanien
Kampanj
REA
95 kr 115 kr
Köp!
Lagervara
Muurikka Rökspån Äpple, Ursprung: Polen
Kampanj
REA
95 kr 115 kr
Köp!
Lagervara
De produkter som har mottagit mest uppmärksamhet de senaste åren är stekhällarna som är anpassade för matlagning utomhus över både öppen eld och gasol. Stekhällarna kan användas för både stekning, wok och grillning och passar både under utflykten, på stranden eller i din trädgård. Hos oss på Protools finner du ett brett sortiment av vad Muurikka har att erbjuda kring matlagning utomhus, allt från de välkända stekhällarna till sommarköken och alla tillbehören.

Det är responsen och idéerna från kunder som ligger till grund för Muurikkas fortsatta utveckling av deras produkterbjudande.
Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms