Wibe

Protools är återförsäljare till Wibe Ladders som har ett stort utbud av arbetsbord, arbetsbockar, sågbockar och stegar. 

Wibe Ladders ingår i Hultafors Group och tillverkar bockar, ställningar och stegar. De har blivit den ledande tillverkaren i Norden där fokus är på säkerhet och kvalitet. Dessutom undersöker de allt i detaljnivå för att kunderna ska känna sig trygga med att alla produkter är av högsta säkerhet och kvalitet. I hela produktionsledet arbetar de med att förbättra säkerheten i alla arbetsstegar för alla professionella hantverkare.

Ta ett säkert kliv på stegen

Wibe arbetar hela tiden med att göra sina stegar säkra och funktionella för dig som använder dem i din yrkesroll. Däremot räcker det inte alltid med att stegarna är säkra, du som hantverkare måste också kunna grunderna för att kunna arbeta säkert på Wibes stegar.

Därför har de gjort en guide med tre steg i stegsäkerhet, för att alla hantverkare som använder dem ska få en trygg arbetsplats och undvika incidenter. 

Wibe beskriver sina egna produkter som världens bästa i funktionalitet-, kvalitet- och säkerhetsklassen.

Undvik olyckor

Det är viktigt att vara medveten om vilka risker och olyckor som kan ske på en arbetsplats när man använder exempelvis en stege. Några av de vanligaste anledningarna till att olyckor sker är att man förlorar stabiliteten, ställer upp stegen på fel sätt, råkar halka eller att det helt enkelt är något mekaniskt fel. 

Det är hela 75 procent av alla stegolyckor som har att göra med förlorad stabilitet. Därför är det viktigt att tänka på hur du som hantverkare placerar stegen. Oftast beror olyckan på att stegen glider i sidled på väggen eller att stegens nedre del glider ut. Var försiktig och se till att du har ställt upp din stege ordentligt innan du kliver upp. Säkerhet och stabilitet är prio ett.

Filtrera
Kategori
Stegar & Arbetsbockar Sågbockar & Arbetsbord
Kategorier
Visar 1-2 av 2 artiklar
Wibe höjdjusterbar universalbock WSB 6000 2-PACK
Kampanj
REA
545 kr 828 kr
Köp!
Lagervara
Wibe modulstege WMS PB-2,5
Kampanj
REA
995 kr 1104 kr
Köp!
Lagervara
Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms