Kränzle

"Bättre perfekt ... än billigt!" är med den slogan som Kränzle lyckades etablera sig på marknaden. Deras approach var att inte vara den billigaste men bästa leverantören av städprodukter. Med det sagt är Kränzle absolut inte bland de dyraste produkterna på marknaden heller. Man får helt enkelt exceptionell prestanda för en lite högre peng, utan att bli rånad på kuppen. Detta är det åtagande som Kräntzle har tagit åt sig och det gäller alla deras produkter och lösningar. Därför är det deras främsta valet för hundratusentals användare världen över som lägger stor vikt vid hög kvalitet.

Kränzle fokuserar på städindustrin

Kränzles egen FoU-avdelning arbetar ständigt med produktinnovationer för att tillhandahålla övertygande lösningar på städindustrins globala krav. Oavsett om det handlar om bilar, transport- eller kommersiella fordon, jordbruk eller djuruppfödning, industri och handel, offentliga och kommunala tjänster eller hus och gård, är Kränzle-produkter användarvänliga, pålitliga och hållbara.

Kränzles team av erfarna och motiverade specialister fokuserar på vidareutveckling av vårt produktsortiment inom kompetensområdena högtryckstvättar, industriella dammsugare och sopmaskiner. Vi är redo att hjälpa dig från våra anläggningar i Illertissen när det gäller utveckling, produktion och logistik och vår försäljningsplats i Bielefeld.

Kränzle har alltid haft exceptionell tillverkning

Högtryckstvättar, industriella dammsugare och sopmaskiner för hand - det är Kränzle-världen. Kränzle-företaget grundades 1974 och har utvecklats till en världsledande kvalitetsledare för högtryckstvättar. Och det finns en bra anledning till detta. Eftersom Kränzle från början har lagt stor vikt vid högsta kvalitet, t.ex. när det gäller valet av en smidd speciell typ av mässing för dess högtryckspumpar eller den keramiska beläggningen på pumpkolvarna - högsta kvalitet är den otroligt tydliga varumärkesstandarden.

Baserat på värden som kvalitet, flexibilitet och innovation fokuserar vi kontinuerligt på vidareutveckling av vårt företag och produktlösningar och förlitar oss i detta sammanhang uteslutande på kvalificerade specialiserade partners och byråer över hela världen.

Filtrera
Produktkategori
Filtrera
Kategorier
Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms