Hällmark

Protools säljer produkter inom camping och friluftsliv för det svenska företaget Hällmark. Produkterna som säljs är bland annat stekhällar med olika grilltillbehör såsom redskap, överdrag och rengöring. Vad sägs om en stekhäll där du kan laga din mat på ute i det fria? Ta med den ut på nästa utflykt eller placera ut den i din trädgård och njut av god matlagning med härlig natur oavsett årstid.

Stekhällar från Hällmark

Hällmarks omtyckta stekhällar används för matlagning utomhus och ger ett mycket bra resultat. Det finns olika alternativ och modeller där du själv kan välja vad som passar dig bäst. Antingen kan du använda stekhällen över öppen eld eller använder du dem med gasolbrännare, vilket gör att du kan välja det som du känner dig mest bekväm eller van vid. Både stål och gjutjärn är två material som går att använda på stekhällarna. Fördelen med gjutjärn är att de håller mycket längre än modellerna i materialet stål. Nackdelen är att de kräver mer underhåll och är mycket tyngre, eftersom de är gjorda i gjutjärn och därför kan det vara tungt att ta med den på utflykten. 

Oavsett om du väljer en stekhäll med gasol eller öppen eld, gjutjärn eller stål, så kommer du att få stor variation på din matlagning. Det går att både koka, steka och woka maten på stekhällen och du kan laga både förrätt och efterrätt. En underbar upplevelse som du kan dela med nära och kära, och dessutom kan du laga maten var du vill och när du vill. Grillsäsongen kan därmed förlängas!

Filtrera
Kategorier
Logga in
Moms

Välj att visa priser med inklusive eller exklusive moms

Inklusive moms
Exklusive moms